SPROKKELENBURG

Sprokkelenburg is een echt pioniersproject! Onontgonnen land vol mogelijkheden, alle ruimte voor eigen ideeën en woonwensen in een groene omgeving  met alle voorzieningen bij de hand. Bent u de pionier die hier een schop in de grond gaat steken?
Vroege emigranten troffen nieuw land aan, sloegen een paar palen in de aarde en markeerden daarmee hun grondgebied. Daarmee vestigden zij zich op de mooiste plekken in de wereld. Tegenwoordig gaat dat zo niet meer, maar nog steeds zoeken we naar bijzondere stukjes land om te wonen. En dat hebben we gevonden: Sprokkelenburg is zo’n juweeltje.

Sprokkelenburg, voorheen een sportterrein met dezelfde naam, wordt omgetoverd tot een prachtige nieuwe woonwijk nabij het centrum van Culemborg en toch ligt het geheel vrij in het groen. In de wijk Sprokkelenburg zijn nog drie kavels onder optie: 28, 29 en 3. U kunt zich bij de projectleider opgeven voor een wachtlijst voor het geval deze drie kavels terug in de verkoop komen. Alle overige kavels in Sprokkelenburg zijn verkocht en inmiddels bebouwd.

CONTACT

Gemeente Culemborg
Projectleider Anne-Louise Vader
T (0345) 477 805 / 06 3163 2662
sprokkelenburg@culemborg.nl

KAVELS

Klik op onderstaande indicatieve kavelkaart voor een vergroting.

Plankaart